Actieve levenslustige man

Mijn cliënt is een bijzonder aardige, actieve, prettig ogende, goed geklede en verzorgde man. Vlak na de oorlog geboren in Friesland en nu na een internationale carrière als CEO, woonachtig in een van de mooiste steden van Brabant. Hij woont daar luxe en comfortabel.

Zijn partner is na een langdurige ziekte, waarin hij haar uiterst liefdevol heeft bijgestaan en verzorgd, begin 2019 overleden. Dit doet pijn maar maakt van hem geen somber mens. Integendeel hij leeft en haalt er uit wat er in zit. Hij is actief: wandelen, fietsen, zo nu en dan golfen, vrienden in Nederland en België, herensociëteit, culturele clubs, interessante boeken, gezellige etentjes met vrienden, weinig TV. Vanuit zijn tweede onderkomen in Friesland, met sloep voor de deur, geniet hij van varen op de Friese meren. Hij houdt van reizen en zonnige oorden. Is liefhebber van klassieke muziek. Hij is kunstliefhebber, kijken én verzamelen.

Twee kinderen en zes fantastische kleinkinderen. Geen type oppas opa maar wel een man die leuke dingen met ze doet.

Wat voor type man is hij? Heeft zich, op basis van inzicht, hard werken, doorzettingsvermogen en het nemen van risico’s en natuurlijk een goed stel hersens, opgewerkt tot een succesvol ondernemer waar hij nu de vruchten van plukt. Heeft o.a. lang in België gewoond en gewerkt.

Hij is eerlijk, open en oprecht, zichzelf, wars van dikdoenerij, sensitief, heeft een verzorgend karakter, is energiek, georganiseerd, soms ietwat ongeduldig, stijlvol, geen sloddervos. Verveelt zich nooit. Zijn humor is subtiel. Religieuze inslag doch niet dogmatisch.

Hij is gesteld op warmte, gezelligheid, saamhorigheid, luxe levensstijl en, zoveel als mogelijk, gelijkgerichtheid.

Kan goed luisteren en is een boeiend prater maar is niet gecharmeerd van prietpraat. Charmant gastheer met goede smaak op het gebied van eten en wijnen. Zijn leven is kwalitatief goed en op orde, waarbij genieten en het leven waarderen een rol spelen. Kan zich indien gewenst goed verplaatsen in uiteenlopende omstandigheden.

De jong ogende dame – zo tussen de 60 en 70 – die bij hem past kent zijn wereld, komt wellicht zelf ook uit een ondernemersmilieu en beweegt zich moeiteloos in zijn kringen. Ze is aantrekkelijk, goed figuur en verzorgd. Charmant, smaakvol gekleed en een goede gastvrouw. Zij waardeert een kwalitatief hoge levensstijl.

Houdt wellicht ook van varen op de Friese meren maar ook het zonnige buitenland, opgewekt van aard, betrouwbaar, georganiseerd en in velerlei opzichten niet afhankelijk. Heeft haar eigen bezigheden maar wil dolgraag met hem samen om te ontdekken, te vieren, lief en leed te delen en vooral te genieten van elkaar en het leven.

 

 

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.