Energieke sportieve vrouw Den Haag

Mijn cliënte, 68, is een lange, slanke, zeer sportieve, aardige vrouw met mooie lach. Haar man met wie ze bijna 40 jaar samen was, is helaas 10 jaar geleden door een noodlottig ongeval overleden. Dit heeft haar veel verdriet gedaan maar ook sterk gemaakt. Met haar drie kinderen en kleinkinderen heeft ze een innige band. Ze is afgestuurd als Psychologe met als postdoc gedragstherapie. Door zijn werk hebben ze lang in het buitenland gewoond o.a. in Oman en Engeland. Ze woont nu met veel plezier in een appartement in Den Haag.

Kenmerken: bijzonder sportief; rennen, fitness, race fietsen, LAW (o.a. het Pieter pad).

Doorzetter, regelt graag, aanpakster. Ze is nieuwsgierig en staat open om te ontdekken, te leren, nieuwe ervaringen op te doen. Tikje extravert. Milieubewust.  Verveelt zich niet snel, heeft een grote vriendenkring waar ze graag voor kookt. Leest veel en kijkt selectief TV, frequent bezoeker van vele musea en theater. Maakt “spannende ”reizen zoals bijvoorbeeld een treinreis van Moskou naar Beijing of dwars door Marokko, echter nooit alleen dat past niet bij haar. Schuwt ook een luxe resort niet!!

Wat voor man past bij haar? Haar leeftijd of tot uiterlijk 75. Net als zij financieel onafhankelijk, hoog opgeleid, verzorgd, slank en sportief. Gelijkwaardig, samen lachen, behoefte aan intimiteit.

Leuk als hij andere ervaringen/bezigheden heeft waardoor ze elkaar kunnen stimuleren.

Omdat zij zeker wil beginnen in een latrelatie is het handig als hij in de regio woont maar geen must natuurlijk. Vanzelfsprekend zijn ook zijn kinderen meer dan welkom.

 

 

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.