Energieke consultant /toezichthouder in de zorg  (vrouw 60+) wil actief samen nieuwe herinneringen maken

Mijn cliënte (60+), een krachtige, zeer slanke, lieve, mooie en opvallende vrouw met een expressief gezicht en een innemende glimlach.

Woont in een bijzonder appartement in de Amsterdam regio.

Geboren in het midden van het land, opgegroeid in het zuiden en geneeskunde gestudeerd in Utrecht, wel bij het corps maar zeker niet dat type. Na haar studie is zij niet alleen als regulier arts aan de slag gegaan maar gaan werken in het bedrijfsleven en later in de zorg. Zij heeft jarenlang eindverantwoordelijke bestuurlijke functies bekleed o.a. als medisch directeur en later als voorzitter raad van bestuur/toezicht. Tussentijds universitair gepromoveerd. Nu is ze nog actief als toezichthouder en consultant (verbetering van de kwaliteit en efficiency van de integrale dienstverlening in de zorg). Ze is dit aan het afbouwen en wil zich op nieuwe uitdagingen richten.

Ze is ruim 12 jaar geleden gescheiden en bijzonder trots op haar twee volwassen kinderen waar de band zeer hecht mee is.

Kernwoorden: zorgzaam, gedreven, analytisch, innovatief, punctueel en perfectionistisch, trouwe vriendschappen. Houdt van tennissen, maakt vaak lange wandelingen en zwemt graag. Zou heel graag weer (stijl)dansen, al is dat inmiddels wel lang geleden. Houdt van klassieke muziek, jazz, pop en melodische techno (vooral tijdens een lange wandeling). Veel toneel, theater, concerten, musea. Weinig TV, wel series zoals op Netflix. Leest gevarieerd. Dagblad Trouw (maar dat had elke andere krant kunnen zijn). VVD/D66.

Stedentrips maar ook bijvoorbeeld Ierland, Portugal of Japan, steeds in een comfortabele setting.

Ontvangt graag vrienden voor een gezellige maaltijd waarbij de compositie en aankleding belangrijker zijn dan het gerecht.

De man die bij haar past heeft ongeveer dezelfde leeftijd (eind 50 tot midden 60), ziet er goed uit, verzorgd, stevig, sterk. Hij heeft stijl, is vrolijk, charmant en (bijna ouderwets) hoffelijk. Hij is intelligent, goed opgeleid, oprecht en zorgzaam. Hij heeft humor, kan relativeren, is scherpzinnig. Hij zorgt goed voor zichzelf (en zijn geliefden) in alle opzichten, houdt net als zij van gezelligheid en vindt echte intimiteit in een relatie vanzelfsprekend. Hij toont initiatief, is ondernemend en kan haar, als geen ander, aan het lachen maken.

Een latrelatie lijkt haar een goede start….

Samen nieuwe herinneringen maken

 

 

 

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.