‘Wie wordt de liefde van haar leven?’

Ja dat gun ik mijn cliënte (1948) zo na een lang en solitair leven gewijd aan anderen. Het is er “gewoon niet van gekomen” dat de juiste man in haar leven kwam. Geen onwil maar domme pech. Ze is een authentieke, nuchtere, lieve vrouw.

Geboren en getogen in het oosten van het land, daarna naar het westen getrokken waar ze na een aantal jaar academische studie een mooie carrière heeft gemaakt als eindverantwoordelijke in een wetenschappelijke omgeving. Ze woont nu in de buurt van Rotterdam in een pracht appartement met uitzicht op voorbijvarende schepen en met het stadscentrum om de hoek.

Ze leest veel en is breed georiënteerd. Gezond relativeringsvermogen met goed gevoel voor humor. Brede belangstelling en actief in genealogisch onderzoek. Redelijk sportief, ze zwemt en wandelt. Rijdt graag in haar oude cabriolet, selecte vriendenkring, geen groepsmens. Kookt goed en met plezier. Filosoferen, praten over politiek, werkt nog als vrijwilliger in gezondheidszorg.

De (lange) erudiete man die bij haar past heeft wellicht eenzelfde soort levenservaring en wil nu samen verder. Samen naar theater, concerten, balletvoorstellingen, reisjes maken, gezond oud worden, tangolessen? Samen dromen, denken en vooral doen. Vanzelfsprekend zijn eventuele kinderen en/of beesten welkom.

Samen een nieuw thuis creëren waarbij zij niet gebonden is aan haar huidige woonplaats voor de juiste man…

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.