Deel de toekomst

Een groot deel van haar leven heeft ze gewijd aan anderen maar nu is er bij mijn cliënte (75) ruimte

voor  ‘de ware’….met wie ze de toekomst wil delen.

Ze is een authentieke, nuchtere en lieve vrouw.

Geboren en getogen in het oosten van het land maar al vrij jong naar het westen getrokken waar ze na een aantal jaar academische studie een mooie carrière heeft gemaakt als eindverantwoordelijke in een wetenschappelijke omgeving. Ze woont nu in de buurt van Rotterdam in een pracht appartement met levendig uitzicht op voorbijvarende schepen en met het stadscentrum om de hoek.

Ze leest veel, is lid van twee leesclubs en is breed georiënteerd. Gezond relativeringsvermogen met goed gevoel voor humor. Brede belangstelling en actief in genealogisch onderzoek. Redelijk sportief, ze zwemt en wandelt.

Rijdt graag auto, selecte vriendenkring, geen groepsmens.

Kookt goed en met plezier. Filosoferen, praten over politiek en maatschappelijke ontwikkelingen, werkt als vrijwilliger bij een landelijke organisatie in de gezondheidszorg.

De (lange) erudiete man die bij haar past heeft wellicht eenzelfde soort levenservaring en wil nu samen verder. Samen koken, naar theater, concerten, musea, vakantiereizen (in Europa), gezond oud worden?

Vanzelfsprekend zijn eventuele (klein-)kinderen en huisdieren zeer welkom!

Samen een nieuw thuis creëren waarbij zij niet gebonden is aan haar huidige woonplaats voor de juiste man….

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.