Een licht rebelse gentleman

Een licht rebelse gentleman… zo voelt het als ik praat met mijn client en dat is positief bedoeld.  Geen standaard man. Pretogen. Echt voorbeeld van een druisige “jonge zeventiger”. Geboren in een warm liberaal ondernemersgezin. Begenadigd met een goed lijf, een scherpe blik en een creatieve lenige geest. Al langer gescheiden (wel 2 relaties gehad), vader van twee prachtkinderen en een aantal kleinkinderen. Hun band is open en goed.

Woont prettig in een bijzonder mooie omgeving in het oosten van het land. Dit belemmert hem echter niet de rest van Nederland ook als zijn voortuin te beschouwen. Jurist (Utrecht) en na jaren internationaal bedrijfsleven en consultancy nu nog deels actief en in coaching omdat hij dit kan en leuk vindt. Affiniteit met kunst/crea wereld.

Kenmerken: opgeruimd karakter, vrolijk, bourgondisch, taalgevoelig (ABN), zingt en danst graag, speelt piano. Is nieuwsgierig. Tuiniert, kookt niet onverdienstelijk. Is sportief: sportschool, wandelen, tennis. Roeier in studententijd. Verhalenverteller, soms onnavolgbaar, vrijheidslievend. Ontmoet interessante mensen door daar open voor te staan en is actief lid van een cabaret- en serviceclub.

De speelse meisjesachtige vrouw die bij hem past is een vlotte zestiger met eigen agendavoering. Heeft wellicht net als hij veel gezien van de wereld en/of wil blijven ontdekken, vooral nu Europa. Geen kampeerster, eerder knisperend beddengoed. Geestelijke en fysieke Intimiteit. Smaakvol gekleed, beetje ondeugend.

Veel samen maar leidt ook haar eigen leven. Geen gedoe maar ongedwongen.

Lat om te beginnen.

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.