Buitenvrouw zonder façades, midden van het land

Mijn cliënte (1950) is een leuke, niet onaantrekkelijke, interessante en boeiende vrouw. Woont in een smaakvol ingericht zonovergoten huis aan de rand van een stadje in de provincie Utrecht. Intieme rustige stadstuin. Lang geleden gescheiden. Zeer hecht contact met haar drie kinderen en lieve oma voor haar kleinkinderen.

Na Gymnasium even in Delft gestudeerd maar na korte tijd overgestapt naar Amsterdam om ergotherapeut te worden. Een vak dat haar op het lijf geschreven is door het werken met mensen en de combinatie van creativiteit, techniek en medische kennis. Nu nog actief als mentor van twee mensen met een verstandelijke beperking en volgt daarnaast, uit interesse, studie praktische filosofie.

Kenmerken: actief, direct, vitaal, geëmancipeerd, zorgzaam, positief, oplossingsgericht, evenwichtig, groene vingers. Geen grote stadsmens maar wel regelmatig even naar musea en concerten. Zit in leesclub en bridget. Wandelen en fietsen en dan vooral buiten in weer en wind, het bos, strand, vlaktes. Vroeger veel gesport. Houdt van dieren. Gezellig eten met vrienden. Lacht graag en ook om zichzelf. Geen opgetutte dame. Volkskrant en D66. Wil graag eens door Nieuw-Zeeland zwerven….

De man die bij haar past is slank, lang en niet “oud”, net als zij communicatief vaardig en financieel onafhankelijk en heeft zin in het leven in al zijn facetten. Ook buitenmens. Wars van uiterlijke façades. Daagt haar uit, het gaat om de inhoud. Durft zich te geven. Geen “mannetje” maar gewoon zichzelf.

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.