Aantrekkelijke vrouw, 74, weduwe, omgeving Den Haag

Mijn cliënte is een prachtige vrouw, zowel innerlijk als uiterlijk, slank, gezond, mooie ogen.

Geboren in een ondernemers gezin en mede daardoor kansen gekregen zich breed te ontwikkelen tot wie ze nu is: een lieve, levendige, intelligente, warme vrouw. Helaas is haar liefde – een zakenman- waar ze 34 jaar mee getrouwd was, 11 jaar geleden plots overleden. Met haar twee fantastische dochters en twee kleinkinderen is het contact intens. Ze woont stijlvol in de buurt van Den Haag en soms in Zuid-Frankrijk. Het leven lacht haar toe.

Kenmerken: zorgzaam, optimistisch, oprechte interesse in de ander, goede gastvrouw, soms koppig. Voegt zich makkelijk maar laat niet over zich lopen. Spreekt haar talen. Heeft veel gezien van de wereld, nu bij voorkeur genieten binnen Europa. Wel strand maar niet liggen. Graag buiten, wandelen, fietsen, zwemmen, soms nog beetje golf, tuinieren, klussen. Bridge. Te weinig theater, wel musea. Luistert graag naar (klassieke) muziek. Kookt met liefde maar gaat ook met veel plezier lunchen met vriendinnen.Telegraaf. NRC. VVD/D66

De slanke (zaken?) man die bij haar past is een zeventiger met humor. Is zelf ook financieel onafhankelijk en begrijpt de wereld waar zij in leeft. Weet wat samen genieten is en neemt ook initiatieven. Kent het begrip empathie en straalt dat ook uit.

LAT om te beginnen, daarom handig als hij een beetje in de buurt woont.  

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.