Een ondernemende levensgenietster

Een slanke, aantrekkelijke, daadkrachtige, smaakvol geklede vrouw (1952) met stralende bruine ogen.

Vanaf haar geboorte woont zij in Amsterdam en geniet van al het cultureel goede dat de stad haar biedt. Ook wisselt zij dit regelmatig af met de stilte en de natuur waar zij graag verblijft. Haar carrière in loondienst en als ZZP’er was boeiend en grotendeels op het terrein van Human Resources. Alweer enige tijd zonder partner.

Typering: zij is enthousiast, mensgericht, nieuwsgierig, helder en duidelijk, ondernemend en doorgaans weet zij wat zij wil. Zij houdt van haar familie en is trouw aan de mensen van haar vriendenkring. Geniet ook met hen van musea, architectuur, concerten en andere activiteiten.

Maar ook alleen kan zij genieten van muziek, lezen, pianospelen of gewoon even reflecteren op haar heerlijke zonovergoten terras. Naast wandelen en fietsen, doet zij yoga en zwemt regelmatig. Zij heeft een passie voor koken en vindt het leuk om anderen te verwennen met een heerlijke maaltijd aan een gezellig gedekte tafel in haar ruime appartement. Naast koken gaat zij ook graag uit eten.

Zij is maatschappelijk betrokken, probeert verantwoord om te gaan met milieu…  vlees en vis staan steeds minder vaak op haar menu.

Ze bezoekt graag steden en houdt van reizen… met haar (toenmalig) kampeerbusje trok zij door Midden-Europa. Andere delen van Europa staan nog op haar wensenlijstje. Zij geniet van groene open landschappen in Noord-Holland, ‘t Hoge Land, Overijssel.

De (goed verzorgde) man die bij haar past, heeft een vriendelijke uitstraling, inspireert, biedt mentale uitdaging, is toegankelijk en heeft ook zijn eigen leven en vrienden. Zij laat zich graag verrassen door zijn passies.

Hij zoekt en biedt diepgang en verbinding en beseft dat ook humor, warmte en betrokkenheid mede de basis vormen voor een duurzame relatie. Gedijt in een relatie die gebaseerd is op ‘vrijheid in verbondenheid’… elkaar vrij laten en blij zijn elkaar weer te zien…. ‘ik kijk er nu al naar uit wanneer jij op zondagochtend mijn eitje kookt!’

Waar hij woont is niet echt belangrijk, alhoewel een plek op redelijke reisafstand van Amsterdam fijn zou zijn… maar uiteindelijk overbruggen jullie samen de reisafstand. Eventuele (klein)kinderen zijn zeer welkom.

Reageer

Door het verzenden van dit formulier gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens door Van Slobbe-Exclusieve Partner Search.